Discussion:
Signal drops connection after about a minute
(too old to reply)
Matej Kovacic
2016-11-09 15:53:38 UTC
Permalink
Raw Message
Hi,

I have noticed that Signal drops connection after about a minute -
regardless I am on wifi or on mobile network. After that, there is no
sound and usually connection drops.

I have also noticed that when on a mobile network, connection usually
drops when base station is changed. A few moments after that, I have a
perfect 4G signal, but SignalApp cannot call - it says network error. It
seems that when base station is changed, 4G signal is good, but there is
no network connection. It also seems to me that the problem is when
there is a handover between base stations...

But as I said, there is also a problem when I am on a wifi network.

I have Nexus 5 with CyanogenMod. However some of my friends are
experiencing the same problem. We are located in Slovenia, Europe if
that matters.

Any idea what could be wrong?

Regards,

M.
--
PGP Fingerprint: 3B74 637D 8409 53F9 A704 F27C BEA5 286D A9CF 4A88
PGP Key:
https://keyserver.ubuntu.com/pks/lookup?op=get&search=0xBEA5286DA9CF4A88
Personal blog: https://pravokator.si
Jocelyn Thode
2016-11-09 16:10:10 UTC
Permalink
Raw Message
Hi,

I would suggest posting a bug report here if there isn't one already:

https://github.com/WhisperSystems/Signal-Android/issues

Regards
JT
Post by Matej Kovacic
Hi,
I have noticed that Signal drops connection after about a minute -
regardless I am on wifi or on mobile network. After that, there is no
sound and usually connection drops.
I have also noticed that when on a mobile network, connection usually
drops when base station is changed. A few moments after that, I have a
perfect 4G signal, but SignalApp cannot call - it says network error. It
seems that when base station is changed, 4G signal is good, but there is
no network connection. It also seems to me that the problem is when
there is a handover between base stations...
But as I said, there is also a problem when I am on a wifi network.
I have Nexus 5 with CyanogenMod. However some of my friends are
experiencing the same problem. We are located in Slovenia, Europe if
that matters.
Any idea what could be wrong?
Regards,
M.
Loading...